הרמת סינוס OPTIONS

הרמת סינוס Options

הרמת סינוס Options

Blog Article

הרופא יוצר חתך בחניכיים ופתח בעצם הלסת לתוך הסינוס. דרך הפתח מוחדרים החומרים לבנית העצם החדשה (תחליפי עצם). בסיום התהליך החתך נתפר ונסגר ע”י הרופא.

מדד המושקף את השירות של החברות בענף. הציון מחושב כממוצ'ע טל הרכיבים הבאים

בכדי להגדיל את כמות העצם אנו יכולים לדחוק את הסינוס כלפי מעלה ולתוך החלל המתפנה להכניס עצם מלאכותית(חומר מילוי), אשר תוחלף (על ידי הגוף) לעצם עצמית כעבור כמה חודשים.

במקרה כזה עשוי רופא השיניים לתקן את הממברנה הקרועה ולהמשיך בתהליך כמתוכנן, או להחליט להפסיק את התהליך הרמת הסינוס.

פתיחה זאת נעשית בצורה מכאנית, אך נדרשת הקפדה מיוחדת לא לפגוע או לחרר את אותה הרקמה השבירה באופן מיוחד.

הרמת סינוס זהו טיפול כירורגי שנועד להגדיל את הגובה של העצם וזאת על חשבון חלל הסינוס הקיים.

ד”ר ג’רי מומחה בינלאומי בתחום השתלות השיניים מסביר על התהליך.

באופן כללי, לאחר הרמת סינוס ייתכנו כאבים אותם מתחילים להרגיש עם התפוגגות השפעת חומר ההרדמה המקומית. ניתן ליטול תרופות משככות כאבים, הכול בהתאם להנחיות הרופא שביצע את ההליך. 

ד”ר ניצן שלזינגר הוא רופא שיניים מצטיין אשר מבצע הליך הרמת סינוס א-טראומטית בשיטה זעיר-פולשנית. עוד על אודות ד"ר ניצן שלזינגר

הפעולה המסורתית להרמת סינוס. הרופא המטפל נדרש להרים מתלה – ליצור פתח באמצעים כירורגיים ברקמה הרכה שבחניכיים, ופתח נוסף ברקמת העצם; על הפתח להיות מספיק גדול כדי שיאפשר לו גישה נוחה לאתר העבודה.

קיימות שיטות שונות לבצע את הנ"ל באמצעות מיכשורים מתקדמים ושיטות חדשות, כגון שתלים מיקרו-כירורגיים, שתלים אלכסוניים ועוד.

כאב- לאחר ניתוח הרמת סינוס המטופל עלול לחוש בכאב, אותו ניתן לצמצם באמצעות משככי כאבים שיינתנו על ידי הרופא המטפל.

הרבה פעמים כשעוקרים למד עוד שן, העצם מתמעטת ואז צריך לעשות השתלת סינוס כדי שיהיה מספיק מקום לשתל. השיטות החדשניות להרמת סינוס הן הרבה יותר יעילות, עם הרבה פחות כאבים, פחות תופעות לוואי ופחות שטפי דם ותהליך הריפוי הרבה יותר מהיר אודות ד"ר ניצן שלזינגר

במקרים נדירים העצם הקיימת לא מצליחה להתמזג עם העצם המושתלת. זה אומר שהאזור המושתל לא יכול לפתח אספקת דם תקינה. אם זה קורה, ייתכן שתצטרכו לעבור שוב ניתוח הרמת סינוס.

Report this page